u

Wat is BUCH?

‘BUCH’ staat voor de ambtelijke fusie tussen de Noord-Hollandse gemeenten Bergen, Uitgeest, Castricum en Heiloo.

Buchonline.info?

Door deze fusie is de noodzaak om over de traditionele gemeentelijke grenzen (mee) te kijken groter geworden. Buchonline.info wil hierin faciliteren door nieuws en informatie uit het gehele BUCH-gebied samen te brengen en in één etalage te tonen.

Buchonline.info laat een selectie van artikelen, video en foto’s zien welke afkomstig zijn van onze mediapartners. Publicatie vindt plaats middels een semi-geautomatiseerd proces.

h

Tekst

Elk artikel op Buchonline.info wordt gevolgd door een link naar de website van de een mediapartner, alwaar de tekst in volledigheid te lezen zal zijn. Momenteel staan er 8769 artikelen op Buchonline.info

Foto's

Buchonline.info heeft geen rechten op de aan artikelen gekoppelde foto’s. Alle rechten liggen bij de respectievelijke fotograaf en/of uitgever. Klik onder een artikel op de link naar het oorspronkelijke artikel voor meer informatie over de fotograaf en de rechten. Bent u fotograaf en wilt u echt niet dat uw foto’s hier verschijnen, neem dan contact met ons op. Foto’s ouder dan 1 jaar worden verwijderd.

Video

De door op Buchonline.info getoonde video’s zijn afkomstig van YouTube. Uitsluitend video’s waarbij de producent heeft gekozen om insluiten toe te staan worden ingesloten.

Verspreiding

De artikelen op Buchonline.info worden gedeeld op social media; Facebook, Twitter en LinkedIn, alsook naar Google Nieuws gestuurd en opgenomen in onze dagelijkse nieuwsbrief.

Vanaf 24 februari 2019 zal Buchonline.info als ‘digitaal erfgoed’ worden gearchiveerd door de Koninklijke Bibliotheek. De noodzaak van ‘digitaal erfgoed’ is internationaal erkend in het Unesco Charter on the Preservation of the Digital Heritage.

SportBUCH

Ben je uitsluitend geïnteresseerd in sport in jouw regio? Goed nieuws: het sportnieuws wordt verspreid naar aparte kanalen: Facebook, Twitter, Instagram en zelfs Pinterest.