u

Wat is BUCH?

‘BUCH’ staat voor de ambtelijke fusie tussen de Noord-Hollandse gemeenten Bergen, Uitgeest, Castricum en Heiloo.

Buchonline.info?

Door deze fusie is de noodzaak om over de traditionele gemeentelijke grenzen (mee) te kijken groter geworden.

Buchonline.info wil hierin faciliteren door nieuws en informatie uit het gehele BUCH-gebied samen te brengen en in één etalage te tonen.

Buchonline.info laat artikelen, video en foto’s zien welke afkomstig zijn van onze mediapartners. Publicatie vindt hoofdzakelijk plaats middels een geautomatiseerd proces. Momenteel staan er 8047 artikelen op Buchonline.info

h

Tekst

Van elk oorspronkelijk artikel wordt op Buchonline.info meestal slechts een fragment getoond, gevolgd door een link naar het artikel op de website van de desbetreffende mediapartner, alwaar de tekst in volledigheid te lezen zal zijn.

Foto's

Buchonline.info heeft geen rechten op de aan artikelen gekoppelde foto’s. Alle rechten liggen bij de respectievelijke fotograaf en/of uitgever. Klik onder een artikel op de link naar het oorspronkelijke artikel voor meer informatie over de fotograaf en de rechten. Bent u fotograaf en wilt u niet dat uw foto’s hier verschijnen, neem dan contact met ons op.

Video

De door Buchonline.info gepubliceerde video’s zijn afkomstig van YouTube. Uitsluitend video’s waarbij de producent heeft gekozen om insluiten toe te staan worden ingesloten.