Vanaf vandaag zijn de kermisexploitanten begonnen met het opbouwen van de attractiekermis in Uitgeest.

Nog een paar dagen te gaan en dan is het weer zover: de kermis van 2019. Heel Uitgeest is al helemaal klaar voor het aankomende evenement in het dorp.

De kermis, die begint op zaterdag 6 juli 2019 en eindigt op woensdag 10 juli 2019, is ieder jaar weer een feest in het dorp voor zowel jong als oud. Ook dit jaar staan er veel leuke activiteiten op het programma. Denk maar aan de kermisloop waarmee het festijn aftrapt op zaterdagmiddag 6 juli, het deunen om 8:00 uur ’s ochtends op maandag 7 juli en het beerpong toernooi op dinsdagmiddag 8 juli om 15:00 uur. Buona Sera en ’t Portiertje zijn elk jaar weer verantwoordelijk voor de feesttent op de Langebuurt, waar ook dit jaar een spetterend programma wordt gepresenteerd. Op het buitenpodium zullen vele bands en artiesten optreden, zoals coverband Royal Flush, feest-rockband Paper Plane en niet te vergeten John West! Ook voor de jonge Uitgeesters wordt gezorgd: op zondagmiddag 15:00 uur zijn kinderen van 2 tot en met 8 jaar welkom voor het ‘Koning Kumba Theater’ op het buitenpodium. Het belooft weer een geweldig feest te worden in Uitgeest komende dagen!