Woensdagochtend, om precies te zijn om 09.00 uur, opent een vernieuwde JUMBO zijn deuren. Dinsdag waren de filiaalhouders Richard Visser en Perry Wijker bezig met de allerlaatste loodjes.

Een buurtbewoner: “Ik ben blij dat de JUMBO weer opengaat, ik ben heel benieuwd naar de metamorfose. Van horen zeggen gaan ze verse maaltijden verkopen, mijn man en ik werken hard en voor ons is dat echt een uitkomst. Ik ga morgen zeker voor een boodschapje”. Een andere buurtbewoner meldt: “Maandag lag de hele parkeerplaats nog open, maar nu ligt alles er netjes bij. Ik had nooit gedacht dat het ze zou lukken om woensdag open te gaan, maar wel fijn, ik ben heel benieuwd”.

Ook onze verslaggever was getuige van de laatste loodjes. Meer over de spectaculaire vernieuwingen in uw supermarkt aan de Melis Stokelaan leest u woensdag in de nieuwe editie van De Uitgeester.