Donderdag 4 juli begint de jaarlijkse kermis van Heiloo. Met een keur aan attracties en hopelijk heel mooi weer wordt het fijn vertoeven aan De Omloop.

Voor de jeugd is er weer veel aanbod zoals bijvoorbeeld de snelheidsmolen, vliegende bank, botsauto’s en hopper. Voor de kleinsten staat er natuurlijk ook genoeg waaronder een kindermolen, vliegtuigjes, eendjes vissen en trampolines.

Iets lekkers mag uiteraard ook niet ontbreken dus er zijn oliebollen, suikerspinnen, kaneelstokken, churros en patat. Degenen die een kansje willen maken op mooie prijzen zijn ook niet vergeten, dus staan er happertjes, skeeball en schuifautomaten.

Op vrijdagavond wordt er rond 22.00 uur een prachtig vuurwerk afgeschoten, aangeboden door de kermisondernemers.

De kermis start donderdag en vrijdag om 15.00 uur, zaterdag en zondag om 14.00 uur. Voor extra korting staan er kortingsbonnen op kermiskorting.nl.