Op vrijdag 5 juli 2019 is er een jongen (14) uit Heiloo overvallen. Toen de jongen na het bezoeken van de kermis in zijn eentje naar huis fietste, haalden een groep jongens hem in en kwamen om hem heen staan. Zij hebben hem zijn mobiel en geld afhandig gemaakt.

Hierna zijn de jongens weggefietst in de richting van Alkmaar. De jongen is onwijs geschrokken. De politie heeft nog een zoekslag gemaakt maar hebben de groep jongens niet meer aangetroffen.

Volgens een schatting waren de groep jongens tussen de 14 en 16 jaar oud. Het incident vond plaats rond 23:00 uur op de hoek van de Omloop en de Belieslaan. Heeft u wat gezien of gehoord? Laat het de politie weten.

Update (11-7-2019)

Het volgende signalement is bekend:

  • Het waren rond de 5 á 6 jongens in de leeftijd tussen de 15 en 18 jaar oud
  • Hadden allemaal een licht getinte huidskleur
  • Eén persoon droeg een zwart shirt met aan de voorzijde de letter en cijfer D2.
  • Waren allemaal op de fiets

De politie doet onderzoek naar deze beroving en is op zoek naar getuigen. Heeft u iets gezien of informatie over deze beroving? Neem dan contact op met de politie op 0900-8844. Anoniem kan ook via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.