De horeca-ondernemingen rondom de Witte Kerk hebben iets leuks bedacht: Hi-Glow, lichtjesavond in Heiloo. Op donderdagavond 18 juli zetten horeca, winkeliers en omwonenden gezamenlijk Heiloo in het licht!

Wat is de bedoeling?

Het initiatief komt van de horeca rondom de witte kerk. Di Fiorentina, De Kamer, Herberg Jan en Spijkers steken zowel binnen als buiten gezamenlijk gezellige lichtjes aan. Op de diverse terrassen, maar ook binnen begin je de vakantie zo wel heel gezellig! Tijdens Hi-Glow wil de organisatie zoveel mogelijk lichtjes en gezelligheid in Heiloo. “De eerste editie begint kleinschalig. Iedereen wordt gevraagd om een kaars, windlicht, lampion of waxinelichtje in de voortuin of achter het raam zetten om zo bij te dragen aan het evenement. Uiteindelijk wordt het hopelijk een gezellige zomerse traditie die de vakantie inluidt”, aldus de organisatie.

Voor de bewoners en bezoekers belooft het een gezellige en zwoele zomeravond te worden. Je bent van harte uitgenodigd om een rondje om de witte kerk te wandelen om de sfeer te proeven van de eerste editie van Hi-Glow, lichtjesavond Heiloo!

De organisatie hoopt natuurlijk dat zoveel mogelijk mensen meedoen en op het evenement afkomen en dat Hi-Glow als een olievlek over Heiloo uitvloeit zodat over een paar jaar Heiloo oplicht tijdens Hi-Glow. Jij komt toch ook?