De Kunstparade 2019 is voorbij. Afgelopen weekend vonden veel bezoekers hun weg naar de 27 locaties waar kunstenaars hun werk tentoonstelden en muzikanten hun muziek ten gehore brachten. De bezoekers kwamen van heinde en verre. Zelfs toeristen uit Duitsland bezochten de Kunstparade.

Vrijdag kwam de stroom kijkers langzaam op gang. Zaterdagmiddag liep het bezoekersaantal iets terug door de hoge temperaturen en de voetbalwedstrijd van het Nederlands damesvoetbalteam tegen Italiƫ. Dit gaf de exposanten in de bibliotheek de gelegenheid om de wedstrijd op een daar aanwezig computerscherm te volgen.

Zondag kwam de stroom bezoekers al vroeg op gang. Met een paar graden koeler dan zaterdag en een heerlijk verkoelend windje was het prima weer om langs de 27 locaties te fietsen en hier en daar naar binnen te stappen om te kijken naar de kunstwerken of te luisteren naar muziek.

De deelnemende kunstenaars, muzikanten en de organisatie kijken terug op een geslaagde Kunstparade 2019.

Tekst: Yvonne van Stiphout