De tripel ‘Staal’ van Bier door Mannen uit Uitgeest is in de prijzen gevallen tijdens de Bierverkiezing Noord-Holland. De Uitgeester buurmannen pakten de tweede prijs in de categorie ‘zwaar bier’.

De prijs werd uitgereikt in de Grote Kerk in Alkmaar tijdens het Noord-Hollands Bierfestival. “Dit hadden we niet durven dromen. We zijn nog niet eens een jaar bezig en dan al zo een prachtige prijs in de wacht slepen. Geweldig”, zegt Ricardo Barrientos de Reus vol trots.

“Hij is kruidig, fris, fruitig, romig, vol van smaak, verwarmend en goed in balans. De overtuiging voor de jury is geweest de mooie goed in balans zijnde rooksmaak”, zei juryvoorzitter Frans Ruiter bij de uitreiking. Bier door Mannen ontving de tweede prijs in de categorie ‘zwaar bier’ tijdens het Noord-Hollands Bierfestival.

‘Naughty Badass Modder Fokker’ van Brouwerij Tamesteut uit Hoorn ging er vandoor met de eerste prijs. Bier door Mannen is verkrijgbaar via www.bierdoormannen.nl, daar zijn ook de verkooppunten te vinden.