Weer een nieuwe actie voor Forza4Torre: vanaf maandag 24 juni is het bij DEEN Supermarkten Uitgeest mogelijk je statiegeldbon te doneren aan de stichting die opgericht is voor Torre Bekkers. Torre heeft een ernstige energiestofwisselingsziekte waar nog geen medicijn bestaat.

Na dit dorstige weekend kan je je bon in de daarvoor bestemde zuil naast de flessenautomaat deponeren. Eerder al organiseerde Stichting Forza4Torre een sponsorloopeen spinningmarathon en een collecte tijdens de finale van het ICGT-toernooi.

Binnenkort zal team Forza4Torre meedoen met een 3-daags fiets-, hardloop- en wandelevenement in de Italiaanse Alpen. Op 5, 6 & 7 september 2019 zullen zij de Gavia, Mortirolo en Stelvio bedwingen, allen bekend en berucht van de Giro d’Italia. Het doel is om zoveel mogelijk geld in te zamelen om het medicijnonderzoek naar energiestofwisselingsziekte te steunen. Meer informatie over dit goede doel is te vinden op forza4torre.nl.