Zaterdag 22 juni organiseert Korfbal Vereniging Stormvogels  de titelstrijd om het schoolkorfbalkampioenschap van Uitgeest. Na een succesvolle competitie in 2018 wordt er dit jaar opnieuw gestreden om het kampioenschap.

Verschillende vrijwilligers van de vereniging verzorgden in de afgelopen periode gymlessen bij diverse basisscholen in Uitgeest om de jeugd te enthousiasmeren voor de korfbalsport. Het toernooi richt zich op de groepen 3 tot en met 8 van het basisonderwijs  maar ook aan de jongere jeugd wordt gedacht. De dag zal worden opgesplitst in twee delen.

Vanaf 10.30 uur is er ruimte voor alle kleuters van het basisonderwijs. Deze ochtend zal in het teken staan van kangoeroe-aktiviteiten: spelenderwijs kennismaken met de korfbalsport met tot slot een mogelijkheid tot het spelen van een wedstrijd.  Opgeven voor deze dag kan via de leerkracht, maar inschrijving terplekke op het terrein aan de Niesvenstraat 14 behoort ook tot de mogelijkheden.

Na een korte pauze zal aansluitend van 13.00 uur tot 16.00 uur het scholenkampioenschap voor de groepen 3 tot en met 8 plaatsvinden. Inschrijven kan via de intekenlijsten die beschikbaar zijn in de klaslokalen bij de deelnemende scholen. Kun je geen team vormen, maar wil je wel meedoen? Individuele opgave is ook mogelijk. Neem dan contact op met Nico Molenaar via 06-51218643

Voor verdere vragen of informatie kan ook contact worden opgenomen via infostormvogels@gmail.com