Eindelijk duidelijkheid voor de organisatie, de standhouders én natuurlijk de bezoekers van de gezellige jaarlijks terugkerende zomerbraderie! De kramen zullen geplaatst worden op het gras naast boekhandel Schuyt.

Om 11 uur vanmorgen was er nog niets duidelijk terwijl de braderie zaterdag 22 juni al plaatsvindt, maar nu is de kogel gelukkig door de kerk. De geruchtenmolen draaide in ieder geval op volle toeren. Lees daar hier meer over.

Er gingen geruchten dat de markt op het Reghtuysplein zou komen maar dat was niet zeker en het was ook niet mogelijk volgens de woordvoerder van de Oranje Stichting: “De marktkramen verhuurder kan daar namelijk helemaal niet komen met de vrachtwagen”. De nieuwe locatie naast boekhandel Schuyt is perfect: “Het leeft daar! Als mensen de hoek om lopen is dan hebben zij de marktkramen gelijk in het vizier. Met het gezellige terras van de ijssalon erbij is het de perfecte plek om de zomerbraderie weer tot een succes te maken”, aldus de woordvoerder.