Net als voorgaande jaren organiseren de Highlow Rangers ook dit jaar een gezellige motor- en fietstocht door Noord-Holland en wel op zaterdag 22 juni aanstaande.

Deelnemers kunnen meedoen aan een motortocht van circa 200 kilometer en kiezen uit fietsroutes van 30, 60 en 120 kilometer. Tijdens de verschillende routes is er een culturele en een sportieve stop. Onderweg wordt uiteraard gezorgd voor de lunch en een drankje. Traditiegetrouw wordt de tour afgesloten bij Café de Wit. Vanaf 18.00 uur is er livemuziek van Kees Bemmel. De eerste twee consumpties voor de deelnemers zijn gratis, maar natuurlijk is iedereen van harte welkom.

Net als de voorgaande jaren willen de Rangers voor goede doelen rijden. Dit jaar is ervoor gekozen om o.a. Diewertje Burgering te steunen, die de marathon van New York gaat lopen voor KiKa. Een fantastisch initiatief waar de Rangers graag een bijdrage aan willen leveren. Op dit moment geneest 75 procent van de ruim 550 kinderen die jaarlijks kanker krijgen. Het doel is om dit percentage te verhogen naar 95 procent. KiKa werft o.a. fondsen voor onderzoek en het geven van voorlichting over kinderkanker. Daarnaast heeft de onlangs overleden Ranger Kees Burger, die een groot deel van de organisatie van deze tour op zich nam, een biljart beloofd aan verzorgingshuis Overkerck. Deze mooie toezegging willen de Rangers dan ook heel graag waarmaken.

Wil jij meerijden met de motortocht of een fietstour? Geef je dan nu op! De kosten zijn € 25 inclusief lunch en drankjes onderweg. Opgeven kan via highlowrangers@gmail.com of Facebook.com/highlowrangers.