Een grote lichamelijke uitdaging, samen met een groep iets moois neerzetten of een land zien waar je nog nooit geweest bent; het waren allemaal redenen voor zeven sporters van Hattrick Zorg om zich in september vorig jaar aan te sluiten bij een wandelproject in de Oostenrijkse Alpen.

Op zaterdag 22 juni is het dan eindelijk zover. Dan zal de groep sporters samen met zes begeleiders van Hattrick Zorg vertrekken naar Oostenrijk. Daar zullen ze een week lang de machtige Alpen bedwingen en genieten van de prachtige omgeving. Ruim negen maanden hebben ze getraind voor dit mooie project. Elke woensdagavond anderhalf uur wandelen en om de zes weken een extra lange training op zaterdag. De mannen hebben hard gewerkt en zijn er fysiek en mentaal klaar voor. Voor de meeste mannen in de groep zal het een van de grootste fysieke en mentale uitdagingen van hun leven zijn.

Voor het vervoer van en naar Oostenrijk wordt een personenbusje gehuurd bij Autobedrijf Van der Steen/Huurauto Heiloo. Zij waren zo vriendelijk om de mannen ook nog een afscheidspakketje te geven, met onder andere wat gezond eten en een drinkbidon. Een mooi gebaar dat de mannen zeker konden waarderen.

Daarnaast zijn er in de afgelopen maanden verschillende bedrijven en particulieren opgestaan die hun steentje hebben bijgedragen aan het project. En hoewel er al veel geld binnen is gekomen, is er nog een laatste beetje sponsorgeld nodig om alle kosten voor het project te dekken (bijvoorbeeld de huur van het busje). Daar kunnen ze uw hulp goed bij gebruiken. Mocht u wat geld over hebben of iemand kennen die zijn financiële steentje wil bijdragen aan dit mooie project, dan kunt u een bedrag overmaken naar Stichting Kees, de coördinator van de sponsorgelden. Dat kan op rekeningnummer NL71 INGB 0006 0776 35 o.v.v. Project Oostenrijk. Mede dankzij uw steun kan het een onvergetelijk project worden!