Zondag 19 mei is er weer een gezellige voorjaarsmarkt in het centrum van Castricum. Van 11:00 tot 17:00 uur kun je je laten verrassen door de vele kraampjes met onder andere kleding, sieraden, woondecoratie, speelgoed en nog veel meer.

Na het rondsnuffelen op de Voorjaarsmarkt kun je terecht bij de eetkramen en snacktentjes. Er zijn verschillende etenswaren te verkrijgen zoals poffertjes, churros, patat en hamburgers. Al dit lekkere eten is verkrijgbaar op de braderie. Naast het lekkere eten kun je ook een lekker drankje bestellen, onder andere een ijskoud glas frisdrank of een warme kop koffie of thee.

Speciaal voor de kinderen is er een draaimolen, Kop van Jut, bungeejump, schminken en eendjes vissen.

Tevens vindt er in de Torenstraat een oldtimershow plaats, waar je prachtige auto’s kunt bewonderen!

Van 13.30 tot 14.30 uur vindt er op de T-splitsing van de Dorpsstraat en de Verlegde Overtoom een spectaculaire demonstratie plaats van de EHBO-vereniging en de Brandweer. Daarbij wordt een ongeluk nagebootst met ‘echte’ slachtoffers. Lees er meer over in dit artikel.

Vanaf 17:00 uur treden er twee topbands uit de omgeving op bij Grandcafé Balu. Ze beginnen met Barnbees: eerlijke rock& roll, en sluiten af met Royal Flush, met covers uit de pop/rock muziek!