Vrijwilligerswerk is belangrijk: veel belangrijk werk wordt alleen door vrijwilligers gedaan! Het Vrijwilligers Informatie Punt (VIP) ondersteunt vrijwilligers en organisaties in Uitgeest.

“Wij zoeken een enthousiaste, energieke vrijwilliger die zich wil inzetten voor extra activiteiten die het Vrijwilligers Informatie Punt organiseert,” aldus de organisatie. Het gaat om hulp bij de organisatie van onder andere Vrijwilligers Bedankt! (vrijwilligerswaardering in de vorm van verschillende workshops en activiteiten in de periode 2 t/m 10 november), OVER & UITgeest (verenigingen-, vrijwilligers- en culinaire markt op 7 september), NLdoet (het matchen van leerlingen en vrijwilligerswerk op 15 en 16 maart) en public relations-acties (het bedenken en organiseren van verschillende acties om het vrijwilligerswerk in Uitgeest op de kaart te zetten).

Kijk voor meer informatie en voor meer vrijwilligerswerk op www.vrijwilligerswerkuitgeest.nl of bezoek het VIP op maandag en woensdag van 9.30-12.00 uur. Het Vrijwilligers Informatie Punt is te vinden aan de Middelweg 28 in Uitgeest (hal gemeentehuis). E-mail info@vipuitgeest.nl, tel. 06-24178778.