Op zondag 26 mei vonden bij AV Pijnenburg te Soest de Nationale A-Games 2019 plaats, met uitstekende prestaties van Trias-pupillen. Manuel Cronie liep op de 60 meter horden naar de winst in een razendsnelle 9.81 seconden. De jonge meerkamper van Trias deed het eveneens erg goed op de 60 meter sprint.

Op de 1000 meter kwam Florian Rijks tot een knappe vierde plaats in een tijd van 3 minuten en 25 seconden. Bij de meisjes was het Zoe Hoebe die zelfs over de 4 meter sprong . Haar nieuwe record staat op 4.19 cm. Bij de C/D juniorencompetitie, die op het prachtige atletiekcomplex aan Het Maalwater werd georganiseerd, werden er verschillende ereplaatsen behaald door de Trias-junioren.

Iris Kramer won het hoogspringen bij de MC met een prachtige hoogte van 1.55 meter, Luuk Hoogland werd bij de C jongens knap tweede op de 800 meter (2.24,45 sec) en Skip Lemstra sprong bij het verspringen 5.05 meter, goed voor een derde plaats. Ten slotte sprong Fien van Hove naar een tweede plaats bij het verspringen.