Zondag 12 mei is er weer Roots Market bij De Oude Keuken met een grote variëteit aan stalletjes met leuke, verrassende, originele en lekkere producten. ‘s Middags speelt Par Six in De Oude Keuken.

Par Six heeft voor dit optreden een speciaal programma samengesteld. Veel zang met in de hoofdrol Marian Volland en dit keer ook een absolute hit uit de jaren ’30 van Al Bowlly. Zijn Midnight, with the stars and you is een tweede leven gaan leiden door de film The Shining met Jack Nicholson. Pianist Ed Wertwijn heeft een nieuw arrangement geschreven voor dit nummer en ook een bewerking van Bach’s Inventio XIII. Met Huub Rohde gitaar, Chris van Boetzelaer trombone, Rien Brus saxofoon, Mar Flohil bas en Jon Funke Kupper drums.

Zondag 12 mei is er Roots Market vanaf 11.00 uur. Par Six treedt op om 15.00 uur. U kunt na afloop lekker blijven eten. Zie www.deoudekeuken.net voor de nieuwe menukaart.