Aanrijding met letsel De Kuil Uitgeest:
Maandag 13 mei 2019 reed een 19 jarige bestuurder en een bijrijder uit Uitgeest tegen een geparkeerd staande personenauto. Beiden inzittenden zijn met een hoofwond ter controle overgebracht naar het ziekenhuis in Beverwijk.

Vernieling toilet recreatiegebied Dorregeest Parallelweg:
Vrijdag 17 mei 2019 omstreeks 21:00 uur werd een voorbijganger opgeschrikt door een harde knal en zag vervolgens 3 jeugdigen wegfietsen richting Populierenlaan. Voorbijganger is gaan kijken en zag rook uit het toiletgebouw komen en dat een(1) toilet was opgeblazen. Politie heeft uitgekeken maar heeft helaas geen jeugdigen meer aangetroffen.

Aanrijding materieel Uitgeesterweg:
Op zondag 19 mei 2019 omstreeks 16:00 uur reed een 59 jarige bestuurder samen met 2 inzittenden uit Castricum op de Uitgeesterweg. Bestuurder is met zijn personenauto van de weg geraakt en tegen een boom tot stilstand gekomen. Airbags waren uitgegaan. Alle 3 de inzittenden zijn gecontroleerd door de ambulance en hadden geen van allen letsel.