Een personenauto van het merk Volkswagen type Up voorzien van kenteken 9SHT93 werd tussen donderdag 23 mei 2019 om 17:00 uur en vrijdag 24 mei 2019 om 10:30 uur gestolen. De personenauto stond geparkeerd aan Benningskamplaan in een parkeervak. Niemand heeft iets gezien of gehoord. Er zijn helaas geen camerabeelden van omwonenden beschikbaar. De personenauto staat gesignaleerd. De aangifte is online opgenomen.

Bij de Deen nam een winkeldief blikjes frisdrank weg, de dader nam de benen maar er was een opvallend signalement. De politie heeft in de omgeving van de Deen gezocht naar de dader maar niet meer aangetroffen. De aangifte werd ter plaatse opgenomen bij de Deen in Uitgeest, tijdens het opnemen van de aangifte kwam een tweede melding van een winkeldiefstal, maar nu in Beverwijk. Hier werd een man aangehouden met hetzelfde signalement als de winkeldief in de Deen in Uitgeest. De politie is met het onderzoek bezig.