Meerdere inwoners van Heiloo zetten zich in voor de Alpe d’HuZes. Het unieke, sportieve evenement waarbij zoveel mogelijk geld wordt ingezameld voor onderzoek naar kanker en naar verbetering van de kwaliteit van leven van mensen met kanker.

Ook Ingmar Koot gaat op 6 juni 2019 op de fiets zes keer de Franse Alpe d’Huez op. Dit alles onder het motto ‘opgeven is geen optie’.

Samen met nog zo’n 5000 deelnemers fietsend, hardlopend, of wandelend gaat Ingmar met zijn team Reym Fit de uitdaging aan om de 21 bochten naar de top te beklimmen.

Streefbedrag
Ingmar: “Ons team Reym Fit, met 10 deelnemers, heeft het streefbedrag wel al binnen, maar we willen altijd meer ophalen voor het goede doel. Mijn individuele streefbedrag heb ik ook al, dankzij de vele vrienden en familie, en zakelijke sponsors. Smit & Partners Accountants en Fiscalisten steunt ons enorm, net als de Aalsmeerse Plantenhal, CiRopack, Andrevo, Peter Konijn BV, Hofmans Letselschade en Bouwmeesters. Daar ben ik heel blij mee! Tegelijk zou het zo mooi zijn om de € 5500 te halen.” Steunen? Kijk op: https://www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/IngmarKoot1080SmitenPartners

Sponsoren
Vier van de sportievelingen die nu in team Reym Fit de Alpe d’HuZes doen, waren in 2018 ook van de partij bij de Roparun. Ingmar: “Wij hebben met Smit & Partners meegedaan met de Roparun, een estafetterun van Rotterdam naar Parijs. Dit geweldige evenement leverde naast een heel mooi avontuur ook een heel mooi bedrag op om: ‘Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven’. Dat was een avontuur voor het leven, waarbij we veel geld hebben gedoneerd. Nu zet ik mij op 6 juni in voor de Alpe d’HuZes!”