De man die woensdagavond 22 mei 2019 bij een eenzijdig verkeersongeval in Warmenhuizen om het leven kwam, was een 60-jarige inwoner uit Heiloo. Het gaat om Kees Burger, bekend van de keurslager Kees Burger in ‘t Loo.

Rond 18.00 uur op de Grote Sloot, reed Kees Burger op een motor toen hij in botsing kwam met een object langs de weg. Hij zou de splitsing te laat hebben gezien en reed tegen een bord aan. Hij werd ter plaatse gereanimeerd en met zwaar letsel overgebracht naar het ziekenhuis. In het ziekenhuis overleed hij aan zijn verwondingen. De politie doet momenteel onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Heiloo reageert geschokt. Kees was erg geliefd onder de inwoners van Heiloo en omstreken. Kees heeft veel betekend voor het winkelcentrum in ‘t Loo. Hij was trotse eigenaar van de keurslager Kees Burger. Hij droeg zijn zaak in 2016 aan Marcel Scholten over.