Zondag 26 mei is de 3e Lentefair van Vrijeschool Castricum: een dag vol inspiratie en plezier!

Er zijn veel activiteiten voor de kinderen: grabbel bij de grabbelfee een mooi cadeautje, maak een bloem van vilt, draai een appeltje, rijd een rondje op de ezel of een parcours op de hobbelfiets, kom zaadbommen maken of kijk naar de poppenkast. Kinderen kunnen schatgraven en dit jaar geen goudklompjes, maar echte edelstenen zeven! De opbrengst van deze editie gaat naar de aanschaf en het laten slaan van een waterpomp op het plein.

Er is om 13:00 uur een belevenissenveiling waar je kunt bieden op hele bijzondere belevenissen! Wat dacht je van een rondje suppen in de Uitgeester polder, een persoonlijke inspiratie poster, een wildpluk wandeling, een driegangen menu aan huis en nog veel meer! Verder kun je lekker kijken, kopen en inspiratie opdoen bij de kramen van onder andere Ginger Fairy, Galantino Organics, speelgoedwinkel De Ommekeer uit Badhoevedorp, edelstenen winkel Het Vijfde Element en boekhandel Laan die een selectie speciale kinderboeken meeneemt.

De lentefair is een uitje voor het hele gezin en vindt plaats van 11.00 – 15.00 uur. Iedereen is welkom om te komen deze dag en de school te bekijken.
Adres: Dr. van Nieveltweg 20, 1901 GD Castricum