Je vervelen deze zomer? Echt niet! In de zomervakantie kun je namelijk aan de slag als leiding van Zomerkamp Heiloo! Ben je (of ken je iemand) tussen de 16 en 30 jaar, vind je het leuk om activiteiten te organiseren voor kinderen en ga je een uitdaging graag aan? Dan ben jij de perfecte kampleiding.

Samen met je team zorg je er voor dat in totaal 75 kinderen uit Heiloo een supertoffe week hebben, maar jij zelf natuurlijk ook. In de voorbereiding werk je samen met je leidingteam een programma uit met verschillende activiteiten die jullie zelf bedenken en uitvoeren. Knutselen op het grasveld, ijsje eten in het dorp, spelletjes in het bos of kanoën bij het Maalwater; er is van alles mogelijk. Hoe de week er precies uit gaat zien, heb je dus grotendeels zelf in de hand. Maar één ding is zeker: het wordt een unieke ervaring die óók nog eens leuk op je CV staat! Het Zomerkamp is een samenwerking tussen de Buurtsportcoach en Jongerenwerk Heiloo, mede mogelijk gemaakt door Rotary Club Heiloo.

Het zomerkamp vindt plaats van maandag 15 juli tot en met vrijdag 19 juli. De deelnemers worden verdeeld in drie groepen: groep 3/4, groep 5/6 en groep 7/8. Voor lunch en drinken wordt de hele week gezorgd en ‘s avonds is er de mogelijkheid om met zijn allen te eten. Iedereen slaapt thuis. Wil je weten hoe Margriet het vond om leiding te zijn vorig jaar? Lees het hier!

Je kunt je aanmelden als leiding tot woensdag 29 mei bij Jongerenwerker Maarten of bij Ester. Wil je eerst meer info? Bel/PB/app/mail naar 06-155584069 of ester@jongerenwerkheiloo.nl