Een 12-jarige jongen uit Heemskerk is vorige week mishandeld in Egmond aan den Hoef terwijl hij op schoolkamp was. Zijn klasgenootjes waren erbij.

De kinderen uit groep acht waren onder begeleiding aan het fietsen op de Slotweg. Op het fietspad stond plotseling een man met een fiets aan zijn hand. De 12-jarige jongen zag de man te laat en botste tegen hem aan. De man kon de botsing niet waarderen en gaf de jongen een harde klap tegen zijn hoofd.

Getuigen
De politie is op zoek naar getuigen. De verdachte is een blanke man van ongeveer vijftig jaar oud. Hij is ongeveer 1.80 meter lang en heeft steil, kort haar met een kuif. Hij droeg een nette donkerblauwe broek met een bijpassend jasje. De mishandeling vond rond kwart over vier plaats.

Lees verder op de site van onze mediapartner, NH Nieuws.