Op vrijdag 10 mei vonden aan de Hogeweg in Limmen de jaarlijkse clubkampioenschappen voor de jeugd van Tafeltennisvereniging Limmen plaats, en dat is zoals altijd weer iets om naar uit te kijken! Het is een spannend, maar bovenal ook erg gezellig toernooi waarbij er gestreden wordt om maar liefst 6 bekers en een wisselbeker.

Om het toernooi voor iedereen interessant te houden, werden de jeugdleden op niveau ingedeeld in twee verschillende poules: poule A voor de ervaren spelers, en poule B voor de beginnende leden.

Na een spannende finale in poule B tussen Franka Brink en haar teamgenoot Wout Slokker, blijkt dat de eerste prijs in deze poule naar Wout zal gaan. Wout is een nieuwkomer afkomstig van TTV Castricum die, net als een aantal clubgenoten, dit jaar voor het eerst meedoet in Limmen. Des te meer een prestatie om trots op te zijn! Viggo Sokaroski mocht vrijdagavond de beker voor de derde plaats in ontvangst nemen.

In poule A waren vele spannende wedstrijden een lust voor het oog. Senne Schoeber en Roos Briefjes streden om de derde plaats, die dit jaar aan Senne toegewezen werd. Ramon Twisk en Mathijs de Kremer streden om de felbegeerde titel van ‘Clubkampioen Limmen 2019’, waarbij een van hun namen vereeuwigd zou worden in de wisselbokaal, die voorheen al 3 jaar op rij naar Sanne Briefjes is gegaan. Dit jaar mocht Mathijs na een bloedstollende finale deze beker in ontvangst nemen.

Wil je zelf ook proberen of tafeltennis iets voor jou is? Dan zien we je graag op dinsdagavond (van 18.00 tot 19.00) of op vrijdagavond (van 18.30 tot 20.00)! Kijk ook eens op de website: www.tafeltennislimmen.nl.