Het doek is gevallen voor slijterij Cave du Vin. Vanaf zaterdag 11 mei om 17.00 uur was de slijterij dan ook echt gesloten voor zijn klanten. Het huurcontract duurt nog een maand voort dus de heer Van der Kuil heeft besloten om nog even rustig op te ruimen in de dagen na de sluiting.

“Ik moet rustiger aandoen in verband met mijn gezondheid, ik ben geen stilzitter maar ik moet nu echt naar het thuisfront luisteren”, aldus de heer van der Kuil, die sinds vier jaar aan het roer stond in het pand van de slijterij aan de Beatrixlaan. “De Uitgeester kruidenbitter blijft overigens gewoon verkrijgbaar, houd de kranten en social media in de gaten”, voegt de slijter toe, een andere partij gaat de verkoop van dit lokale drankje op zich nemen. Te zijner tijd wordt bekend wie dit gaat doen en waar het verkrijgbaar is.

Vooralsnog vindt de heer van der Kuil het erg jammer dat hij zijn deuren moet sluiten: Het is heel jammer, het was een goedlopende zaak, maar je leeft maar één keer”, zo besluit hij het gesprek.