Op zaterdag 15 juni zal Motortoerclub De Zuchtende Man weer op pad gaan. Dit jaar wordt er een dagtocht gereden. Gezien de richting en het vroege vertrek rijden ze de zon tegemoet. Daarmee hopen ze weer een prachtige dag in het vooruitzicht te hebben.

De voorbereidingen zijn in volle gang en aan de route wordt hard gewerkt. Het mag die dag nergens aan ontbreken. De oudgedienden weten al hoe leuk en mooi het is om mee te rijden. Voor de nieuwkomers: rond 8.30 uur vertrekken de groepen voor de dagtocht. Er wordt gereden volgens de ter plaatse geldende snelheid. Een voor- en achterrijder begeleiden de groep. Onderweg zijn stops voor een versnapering, drinken en toiletteren. Tussen de middag staat er een geheel verzorgde lunch klaar.

Na aankomst in Limmen brengt iedereen zijn/haar motor thuis en komt weer fris terug voor een geweldig buffet met een drankje bij pleisterplaats EetBarLekker. Kortom, een dag die je als motorrijd(st)er niet mag missen.

Inschrijven is mogelijk via de link op de Facebookpagina. Of stuur een mail naar dezuchtendeman@gmail.com. Zij sturen je dan de link toe om in te schrijven.