Na een met groot overwicht gewonnen vorig seizoen kwam HZV Vrouwen 3 dit seizoen voor het eerst uit in de derde klasse. Het linkerrijtje, heel misschien wel top vijf. Dat was het doel aan het begin van het seizoen.

Nadat de eerste wedstrijd met 1-13 gewonnen werd en er nog vier winstpartijen volgden voordat het eerste verlies werd geleden, kwam de top vijf al aardig dichtbij. Hoewel de concurrentie zeker geduchte tegenstand bood, werd er uiteindelijk slechts vijf keer verloren en werden de overige 21 wedstrijden gewonnen. De dames komen zonder problemen mee in de hogere klasse. Uiteindelijk leverden de 21 winstpartijen een prachtige tweede plaats op. Alleen de Counters moeten de dames voor zich dulden die met 22 winst, 1 gelijk en 3 verliespartijen, 4 punten boven het Heilooƫr team eindigde.

In het eerste seizoen een tweede plek behalen in de derde klasse, misschien hadden de trouwe supporters het wel zien aankomen. Na het fonkelende seizoen van vorig jaar trokken de dames de stijgende lijn immers duidelijk door. Na volgend seizoen naar de tweede klasse? Ondenkbaar is het zeker niet.