De JO17-2 van HZV het Vennewater heeft afgelopen zondag een nette 2e plaats behaald op het NK zaalvoetbal.

Na eerst de competitie te hebben gewonnen en vervolgens de nacompetitie in het district te hebben gewonnen, moest het team van Stef Liefting gisteren aantreden op de NK Jeugdkampioenschappen in de Sporthallen Zuid Amsterdam. Met een grote bus vol spelers en toeschouwers vertrok men vanaf het Vennewater richting Amsterdam. Daar moesten drie wedstrijden worden gespeeld en de ploeg met de meeste punten werd kampioen.

In de 1e wedstrijd speelden de jongens van HZV tegen Hommel. De mannen moesten er nog wat inkomen, de wedstrijd werd jammer genoeg verloren met 2-5. De 2e wedstrijd speelden de mannen tegen een team uit Apeldoorn. Na eerst met 0-2 achter te hebben gestaan, begonnen de mannen elkaar te vinden en wonnen ze uiteindelijk met 7-3. De laatste wedstrijd werd tegen een team uit Venray gespeeld, die met 4-2 werd gewonnen.

Met 1 punt achter de kampioen eindigden de jongens van HZV JO17-2 dus op een nette 2e plaats.