Dit jaar organiseert Voluit voor de 32e keer het Voluit Buiten Toernooi op het terrein van de IJsbaan aan de Castricummerweg in Uitgeest. Het evenement zal plaatsvinden op zaterdag 15 juni van 12:00 tot 17:30 uur.

Aan het toernooi kan worden deelgenomen door teams van vrienden, buren en collega’s, teams van bedrijven en vrijwilligersgroepen en bevriende sportclubs, en niet alleen uit Uitgeest. Natuurlijk mag een stratenteam ook. Er wordt gestreden om de titel ‘VBT-team van het jaar 2019’. Spanning, inzet, enthousiasme, samenwerking, aanmoediging, hilariteit, af en toe een topprestatie, ontspannen en lekker bezig zijn, vormen de sleutelwoorden voor de vele teams met hun vele supporters die het toernooi al jaren bezoeken.

Ben je al enthousiast geworden door deze informatie? Dan kun je op de site van de volleybalvereniging Voluit, www.vvvoluit.nl, verdere informatie vinden en inschrijven. De inschrijving moet uiterlijk 1 juni binnen zijn.