De Nederlandse kampioenstitel voor de meiden van U16 van Flashing Heiloo was niet het enige Heilooër succes in het finaleweekeinde van de play-offs om het landskampioenschap. In Zwolle werden ook Anna Hartman, Loes Rozing en Amber Knippen als winnaars gehuldigd.

Het trio maakte deel uit van de meidenploeg van Den Helder, die de U18-titel veroverde. Landslake Lions (uit Landsmeer) werd in een Noord-Hollands onderonsje met 57-38 afgetroefd.

Voor Anna Hartman, zus van Flashing-speelster Jette, en Loes Rozing was de triomftocht een primeur: zij werden voor het eerst in hun carrière Nederlands kampioen. Amber Knippen was twee seizoenen geleden met Den Helder ook al de beste van Nederland tot 14 jaar. Naast het meidentrio was overigens ook oud-Flashingspeler Kylian ‘t Hart uit Heiloo succesvol. Hij veroverde met Apollo Amsterdam de nationale titel tot 14 jaar. Het Utrechtse UBall werd met 55-51 verslagen.