Café ‘t Portiertje wordt per 1 juni overgenomen door Michel de Jong, zo meldt de familie Scholten via Facebook. In het bericht wordt benadrukt dat geen ingrijpende veranderingen zullen plaatsvinden.

De familie Scholten, die het etablissement maar liefst 12,5 jaar gerund heeft, neemt afscheid met de volgende woorden:

“Let op: Volgend bericht kan als schokkend worden ervaren!!

Lieve mensen, Wellicht hebben jullie al het een en ander in de wandelgangen vernomen, maar wij; Bompa, Cora, Jimmy, Dennis en Sanne, hebben besloten om dit onwijs leuke etablissement te verkopen vanaf 1 juni geven wij het stokje door. Wij hebben vele mooie dingen meegemaakt van uiteraard de kermissen tot aan voetbal kijken op groot scherm met tientallen Uitgeesters bij elkaar. En kijken terug op 12,5 jaar vol van feest, gezelligheid en veel onvergetelijke en bijzondere momenten. Om jullie te bedanken, nodigen wij jullie aanstaande woensdag 29 mei graag uit tussen 20:00 t/m 22:00 voor een borreltje in het leukste café van Nederland.

Werd dit je allemaal te veel, en kan je niet stoppen met huilen? Niet getreurd, Portiertje blijft gewoon Portiertje, en ons sterrenteam blijft gewoon stralen achter het vertrouwde barretje. Dus 1 juni kan je gewoon weer een Belly shot uit mark Lisa of steef z’n naveltje slurpen!! En wij willen Michel de Jong heel veel succes wensen en hopen dat hij het net zo leuk als ons gaat vinden!”