Op zaterdag 25 mei zijn in Amsterdam de districtsfinales turnen van de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie gehouden.

Voor Dos hadden zich 5 meisjes geplaatst in de finale. Bij Jeugd divisie 5 draaide Marinka Jonker een goede wedstrijd op alle toestellen. In een sterk deelnemersveld van 34 meisjes, waarbij de verschillen tussen de turnsters heel klein waren, eindigde zij op de 23e plaats.

In de tweede wedstrijd waren Anna van Egmond en Janna Louwen (junior divisie 5) en Jet Dreijer (junior divisie 4) aan de beurt. Anna en Janna turnden een stabiele wedstrijd, waarbij Anna een mooi cijfer behaalde op brug (10.50) en Janna erg goed ging op vloer, wat werd beloond met een 11.10.

Jet turnde op hetzelfde moment aan de andere kant van de zaal . Zij scoorde vooral hoog op brug en vloer. Uiteindelijk werd Anna 31e, Janna 13e en Jet eindigde als 12e.

De vijfde Dos-turnster die zich had geplaatst, was Stijne de Winter (senior divisie 4). Zij kon helaas door omstandigheden niet meedoen.

Dos kijkt terug op een mooi turnseizoen en maakt zich op voor volgend jaar.