De politieberichten van maandag 29 april tot en met zondag 5 mei 2019.

Castricum
Dinsdag 29 april tussen 12:00 en 21:00 uur is er ingebroken bij een woning aan de Offenbachstraat De voordeur werd opengebroken en de woning doorzocht. Vooralsnog lijkt er niets te zijn gestolen.

Ook in een kantoor van een verzorgingshuis is tussen 21.00 uur en 21.20 uur een insluiping geweest. Daarbij zijn kasten opengebroken en is er geld weggenomen.

Dinsdagavond 30 april was er veel overlast van jeugd in de Dorpsstraat. Bleek dat er bij een horecagelegenheid een zogenaamde ‘afterparty’ was. Doordat er bij sluitingstijd lang gewacht moest worden op de jassen, heeft veel jeugd de laatste trein gemist en bleven zij rondom het NS station hangen.

Vrijdagochtend 3 mei rond 3:00 uur zag de politie op de Ruiterweg een personenauto rijden, die door zijn rijgedrag opviel. Voertuig is staande gehouden en de bestuurder, een 27-jarige man uit Castricum, is vervolgens getest op het gebruik van alcohol. Bleek dat de bestuurder teveel alcohol had genuttigd om een voertuig te mogen besturen. Op het politiebureau blies hij 370 Ug/l. Bestuurder heeft hiervoor een verbaal gehad.

Limmen
woensdag 1 mei tussen 18:45 en 19:30 uur is er ingebroken bij een woning gelegen aan de Oosterzijweg te Limmen. De gehele woning is doorzocht, het is nog niet bekend of er iets meegenomen is uit de woning. Wel is er een blauwe Volkswagen polo, voorzien van het kenteken 4-ZHZ-52, weggenomen vanaf de oprit van de woning.