Dinsdagochtend 7 mei kunt u in de bibliotheek in Limmen een informatiebijeenkomst bijwonen met notaris Marco Reijntjes. Hij geeft onder andere voorlichting over de mogelijkheden om bij een testament belasting te besparen of ervoor te zorgen dat u uw woning niet hoeft op te eten bij opname in een zorginstelling.

Uw toekomst goed geregeld?
Heeft u al een testament? Wilt u wat regelen voor het geval u dat zelf niet meer kunt? Onderwerpen waarvoor u bij de notaris terecht kunt. Marco Reijntjes laat ook het levenstestament aan bod komen. Als u wilt voorkomen dat uw naasten met de handen in het haar zitten als u zelf uw zaken niet meer kunt regelen, biedt het levenstestament uitkomst. Niet alleen voor financiële zaken, maar ook voor medische vraagstukken. Ten slotte kan het ook interessant zijn om een schenkingsplan op te stellen om uw naasten wat na te laten. Uiteraard is er ook ruime gelegenheid om vragen te stellen. Meer informatie kunt u vinden op www.vgrn.nl.

Aanmelden
U bent van harte welkom op dinsdag 7 mei van 10.00 tot 12.00 uur in Bibliotheek Kennemerwaard locatie Limmen, Lage Weide 2A. De toegang is € 3,- inclusief een kopje koffie of thee. Aanmelden kan via de website www.bibliotheekkennemerwaard.nl via de agenda of bij de klantenservice in de bibliotheek (u betaalt met pin).