Er komt weer een creabeurs en wel op zaterdag 11 mei in sporthal De Zien. De beurs is geopend van 10.30 uur tot 17.00 uur.

Er zijn weer veel verschillende hobbymaterialen te koop, onder andere wol, materialen om kaarten te maken, scrapbooking, mixed media, diamond painting, sieraden en nog veel meer. Tevens zijn er diverse workshops te volgen en worden er demo’s gegeven. De workshops zijn onder andere: bloemstukje maken voor Moederdag, mixed media en keramiek.

Deze keer zijn Marjan van der Wiel en Astrid Luyken weer bereid gevonden voor een workshop. Tevens krijgen de eerste 400 bezoekers een goodiebag. Er zijn deze keer ook leuke prijzen te winnen in verband met het 20-jarig bestaan van het bedrijf Syta van Gelderen. Voor informatie over de beurs kunt u terecht bij Syta van Gelderen via tel. 0618520577 en info@sytavangelderen.nl.