De Witte Kerk in Heiloo heeft een nieuwe website: www.wittekerk-heiloo.nl. Dankzij een donatie van het Coöperatiefonds van de Rabobank is de site er gekomen. Donderdag 9 mei overhandigde Nico Adrichem van de ledenraad een cheque ter waarde van € 1000 aan Erik Bijkerk en Marien van der Wolf van de Stichting Monument Witte Kerk Heiloo.

De nieuwe website is een eerste stap voor de Witte Kerk om actiever naar buiten te treden. Bijkerk: “Iedereen weet hoe belangrijk het is om online goed vindbaar te zijn. Met de nieuwe site laten we zien wat de kerk te bieden heeft en wat er in de kerk te doen is.”

De website heeft een moderne look & feel die gebaseerd is op de kleuren die in de kerk gebruikt worden. Het groen van het tongewelf komt terug en het okergeel weerspiegelt het haantje op de toren. Stichting Monument Witte Kerk is zeer tevreden over het resultaat. “Met Heilooër ondernemers Bart Dalenberg en Michiel Bent is er een prachtige site opgeleverd.”

Met donaties uit het Coöperatiefonds draagt de Rabobank bij aan investeringen en bestedingen ter verbetering van de economische, sociale en culturele omgeving, inclusief duurzame initiatieven. Het gaat om bijdragen in kennis, netwerk en/of geld aan collectieve thema’s zoals zelfredzaamheid, duurzaamheid, voeding, ondernemerschap, innovatie en lokale leefomgeving.