Biljartclub Excelsior heeft haar clubkampioenschap onder leiding van de wedstrijdleider John Stoops gespeeld. De zes finalisten: Kees Krom, Peter van der Eng, Cees Rozemeijer, Gerard Baltus, Piet Willems en Wil Twisk mochten in een halve competitie spelen voor het uiteindelijke clubkampioenschap.

Na de eerste ronde waren Kees Krom en Wil Twisk eigenlijk al uitgeschakeld, maar ze zouden het de andere vier finalisten nog danig moeilijk maken.

Op dinsdag 30 april werd de volgende ronde gespeeld en alle deelnemers moesten elk nog twee wedstrijden spelen. Na de eerste ronde van de avond konden nog vier spelers kampioen worden. Dat leidde tot een spannende finale, waarin Cees Rozemeijer (85) een daverende overwinning behaalde op de veel jongere Wil Twisk. Na afloop was er voor alle deelnemers een welgevulde cadeaumand, maar Cees mocht de welverdiende en felbevochten wisselbeker in ontvangst nemen.

Excelsior kan weer terugkijken op een mooi biljartseizoen.