Woensdag 1 mei is weer de eerste editie van de Bakkumse streekmarkt. De hele zomer lang ben je er wekelijks welkom voor verse, eerlijke, pure producten en specialiteiten uit eigen streek. Om 11:00 uur zal de wethouder de opening verrichten.

Er zijn overheerlijke producten verkrijgbaar zoals groente en fruit, brood, koek en taart, biologisch vlees en vleeswaren, verse vis en kaas, bloemen, planten en woonaccessoires. Er zijn twee extra kramen met koffie, chocolade, thee en wol en garen. Nieuw is ook het Weefgetouw. Neem oude bollen wol mee en werk mee aan een mooi wandkleed. Aan het einde van de Streekmarkt wordt deze verloot.

De Bakkumse streekmarkt is tot en met 2 oktober iedere woensdag van 11:00 tot 16:00 uur te vinden op het dorpsplein bij restaurant Apicius in Bakkum.

Bron en foto: De Bakkumse Streekmarkt op Facebook.