De traditionele jaarlijkse Badeendjesrace van Rotaryclub Heemskerk-Uitgeest heeft op zondag 19 mei ruim 4.000 euro opgeleverd voor het goede doel. Dat is een verdubbeling van de opbrengst van vorig jaar.

Op de drukbezochte Open Watersportdag kwamen vele honderden bezoekers – jong en oud – kijken hoe 1500 genummerde badeendjes door de burgemeester, de brandweer van Uitgeest én de kinderen zelf door de haven naar de finish werden gespoten. Diving Service Beverwijk ving de eendjes daar op. De gelukkige bezitters van het lot met het corresponderende nummer gingen met prachtige prijzen naar huis.

De winnende lotnummers en de bijbehorende prijzen zijn gepubliceerd op de Facebookpagina en de website van Rotaryclub Heemskerk-Uitgeest (www.rotaryclubheemskerkuitgeest.nl). Prijzen zijn – na telefonische afspraak – af te halen bij Lekker aan de Haven in Uitgeest (06-21291015).