Half mei staan de afrondende asfalteringswerkzaamheden gepland voor de geasfalteerde fietspaden in de Klaas Hoorn- en Kijfpolder in Akersloot.

Werkzaamheden
Op 15 mei zullen eerst de paden schoongeveegd worden. De dag erna komt op de paden grijze split. Deze steentjes zullen dezelfde grijze kleur hebben als de oorspronkelijke. Hiermee gaat het fietspad dan weer in zijn omgeving op. Tijdens de werkzaamheden kunnen de paden niet betreden worden. Hiervoor brengt het recreatieschap omleidingsborden aan.

Onderdeel netwerken
De fietspaden in de Klaas Hoorn- en Kijfpolder maken deel uit van het wandelnetwerk en het fietsnetwerk. Ook thematische fietsroutes, zoals de Pontjesroute, en wandelroutes lopen over deze paden. De routes zullen als de paden zijn afgesloten, via de Kerklaan in Akersloot lopen.