Samen iets doen is leuker dan alleen. Welschap organiseert daarom op zondagmiddag 26 mei een bijeenkomst waar u anderen kunt ontmoeten. Houdt u van bijvoorbeeld wandelen, fietsen, bridgen, naar de film of het museum gaan, maar doet u dat nu niet, omdat u het niet leuk vindt in uw eentje? Kom dan eens langs.

De bedoeling van deze middag is om ‘Matches” te gaan maken in twee -of meer-tallen. Met elkaar maak je een afspraak om samen iets te ondernemen.

Voor de duidelijkheid; het gaat niet om relaties, maar om vriendschap, want alleen is ook maar alleen.

Voor deze bijeenkomst hoeft u zich niet aan te melden, u kunt gewoon langskomen en de toegang is gratis. Het is wel prettig als iedereen om 14.00 uur aanwezig is, zodat we gezamenlijk kunnen beginnen.

Waar: Buurtcentrum het Spectrum, Lauraplein 1 te Heemskerk (t/o de Laurentiuskerk) Wanneer: zondag 26 mei start om 14.00 uur tot ± 16.00 uur Informatie & contact: Gönül Güler 06-24520326 of gonul.guler@welschap.nl