Op Koningsdag -27 april 2019- kun je de Koning en Kroonprins(es) van Limmen worden. Het wordt een spannende strijd waarbij vader en kind koppels het tegen elkaar opnemen. De organisatie van Oranje Feest Limmen zijn modern dus moeders, opa’s of oma’s mogen ook meedoen voor de titel van koning in het spel ‘MIJN VADER IS DE KONING!’

De spelletjes zijn in principe voor iedereen geschikt waarbij zowel de behendigheid als de slimheid op de proef wordt gesteld.

Kinderen kunnen zich voor dit evenement aanmelden als ze in groep zes, zeven, of acht van de basisschool zitten. Geef ook op of je meedoet met je vader, je moeder, opa of oma. Vermeldt bij de inschrijving ook jullie naam, leeftijd, of je jongen of meisje bent, adres. Inschrijven voor dit adellijke evenement kan via email oranjefeestlimmen@gmail.com