De vrijmarkt op de Middelweg verbindt deze dag de twee feestpleinen (voor gemeentehuis en naast het gebouw De Florijn) en start om 06.00 uur en duurt tot 15.00 uur. Om de vrijmarkt veilig en gezellig te houden, gelden tijdens deze dag de volgende maatregelen.

Verkeersmaatregelen
De Oranje Stichting Uitgeest plaatst een aantal hekken om de Middelweg vrij te houden van verkeer. Gelieve deze hekken niet te verplaatsen en er ook NIET tegen te parkeren! In geval van nood moeten de nooddiensten ze snel kunnen verplaatsen om vrije doorgang te krijgen.

Kom lopend of op de fiets!
Wij vragen bezoekers van de vrijmarkt om zoveel mogelijk te voet of met de fiets te komen. Het aantal parkeerplaatsen is beperkt en het verhoogt de verkeersveiligheid rondom de festiviteiten.

Spullen verkopen
U mag uw goederen alleen laden en lossen bij de geplaatste hekken. Daarna dient u de auto op een officiƫle parkeerplek te zetten. Het is niet toegestaan om met uw auto op de Middelweg te komen tussen de Dr. Brugmanstraat en het Gladiolenpad (De Florijn). Het gebruiken van gas/vuur is niet toegestaan (voor bijvoorbeeld het bereiden van eten). U mag aan beide zijden van de Middelweg zitten. Houdt de middenbaan vrij i.v.m. calamiteiten. Kleine partytenten of parasols zijn toegestaan. Marktkramen mogen niet geplaatst worden.

U mag bijna alles verkopen wat u wilt, op een paar uitzonderingen na. Het is niet toegestaan om grote spullen te verkopen (koelkasten, banken, tenten, auto’s, etc.). Ook mag u geen drank en etenswaren verkopen, tenzij u hier een vergunning voor heeft. Beroepshandel is tijdens de vrijmarkt niet toegestaan. Dit geldt ook voor de verkoop van (rest)partijen.

Afvalinzameling
Laat uw grondplaats netjes achter. Aan het eind van de dag kunt u uw afval deponeren in de vuilcontainer die geplaatst wordt bij Makelaar Teer.

Wij wensen u een fijne Koningsdag!
De Oranje Stichting Uitgeest