De mannen van TTAZ 1 hebben weer een perfecte score weten te bereiken tegen Tempo Team 10 uit Amsterdam. In eigen hal versloegen ze de tegenstander.

Billy Fatels won zijn enkels eenvoudig en liet de tegenstanders gefrustreerd achter. Henk Spoelstra moest zich veel meer inspannen en Patrick Rasch was deze avond mentaal heel sterk. Hij stond 7-10 achter in de beslissende game en won deze met 12-10! Jelle van Werkhoven maakte ook zijn optreden in de dubbel samen met Henk om het team ook met een punt te ondersteunen. 10-0 winst en het zou heel gek gaan lopen als dit team niet gaat promoveren naar de 2e klasse.

TTAZ 2 komt met een minder goed uitslag. Michel Switser was deze avond die een erepuntje voor Uitgeest wist te bemachtigen in Purmerend. Het Nootwheer 10 werd steeds beter hoe later het werd. Rob de Boer en Peter Middel zaten met de dubbel dicht in de buurt van een tweede punt en ook Rob had kans op een punt. Het ziet er wel naar uit dat ze zich in de 4e klasse handhaven ondanks de 9-1 nederlaag.

Ook TTAZ 3 moest tegen Team 12 van het Nootwheer uit Purmerend. Het thuisvoordeel werd deze avond benut. Marijn van Kampen en Dennis Janssen waren in hun enkels en samen in de dubbel weergaloos. De genadelozen linkshandige smashes van Dennis en de vastigheid in combinatie met het ver van tafel staan van Marijn zorgen altijd weer voor een spectaculaire show.

Nico Baltus kon helaas geen punten voor Uitgeest winnen. 7-3 winst voor TTAZ 3

In de DUOcompetitie viel Dennis Janssen bij team 1 in en samen met Rob de Boer werden alle enkels in punten voor Uitgeest veroverd. In de dubbel verliep het minder goed en je kon merken dat ze niet gewend zijn om samen te spelen. Maar een 4-1 winst is niet mis.