Op het Westerplein staan vanaf dinsdag 23 april bouwketen en bouwmaterialen opgesteld. Ze staan op ongeveer 30 parkeerplaatsen op dit P+R-terrein aan de duinzijde van het station. Dat is nodig in verband met de verbouwing van het station. In ieder geval tot het eind van dit jaar blijft dat zo.

Komt u naar het station met de auto? Houd dan hiermee rekening:

Er zijn in totaal minder parkeerplekken beschikbaar. De gemeente probeert op andere plaatsen dichtbij het station tijdelijk extra parkeerplaatsen te regelen, maar is daarover nog in overleg.

De rijroute naar het P+R-terrein wordt ‘geknipt’: vanaf de noordkant kunt u parkeren op de noordelijke helft; komt u vanaf de zuidkant, dan kunt u parkeren op de zuidelijke helft. U kunt op het terrein niet meer doorrijden ter hoogte van de ingang van de perrontunnel. De omleiding van de aanrijroutes staat aangegeven met borden.

Houd daarom rekening met iets meer reistijd richting station, naar schatting 1-5 minuten.

Kunt u ook met de fiets naar het station komen? Doe dat dan! Voor fietsers verandert er niets aan de toegang tot het parkeerterrein. De fietsenstalling en –rekken blijven gewoon in gebruik.

Reken verder op meer drukte rond het station in verband met bouwverkeer en -werkzaamheden.