De alweer 7e productie van de jongerengroep van Theaterbende is de eerste productie waarbij de spelers vanuit improvisatie tot een script zijn gekomen. De teksten, dans, muziek: het is allemaal zelf bedacht.

Het licht absurdistische May Day… May Day is een vette knipoog naar de wereld van de luchtvaart.

“We zitten in het opleidingsinstituut van de Nederlandse Angel Airline Company. 15 stewards en stewardessen worden klaargestoomd voor de verantwoordelijkheden die het vak met zich meebrengt. Ook de ultieme noodsituaties moeten natuurlijk tot het eind worden volbracht, en beyond…?” Onder de bezielende, maar vreemde leiding van cursistenleidster Priscilla lijkt het allemaal zo normaal. Maar al snel zult u merken dat er toch wel vreemde dingen aan de hand zijn. Hoe zal dit aflopen?

Dit muziek- en dansspektakel met daarbij het hilarische spel maken het wederom een voorstelling met een gouden randje. De kwaliteit van de jonge spelers, samen met een minimalistisch decor, zorgen voor een prachtige locatievoorstelling.

Kom en vlieg met ons mee. Bestel nu je boardingpass en welkom aan boord! De productie is geschikt voor 8 jaar en ouder.

Speeldata
13 april om 15.15 uur en 20.15 uur, locatie: Theater De Beun in Heiloo.
22 juni 20:00 uur, locatie: Het wapen van Assendelft in Assendelft.

De auditieronde voor ‘Anne Frank Een Voorstelling!’ vindt plaats op 10 mei 2019 in de Muziek & Dansschool Heiloo, Het Veldt 1, Heiloo van 10.00-13.30 uur.