Tijdens de Nationale Museumweek (april) maar ook in het verdere voorjaar neemt illustrator Sanne Beemsterboer belangstellenden mee op ontdekkingstocht langs het werk van de Vlaamse Expressionisten.

Leer net zo schilderen, tekenen en kijken als de Vlamingen tijdens de workshop Tekenen op Zaal op donderdag 11 april, zondag 5 mei en zondag 2 juni.Voor iedereen die net zo wil schilderen als de Vlaamse helden organiseert Studio C van Museum Kranenburgh in samenwerking met de Nationale Museumweek tekenworkshops midden in de tentoonstelling Vlaamse Expressionisten. Sanne Beemsterboer van BEEST illustratie neemt je mee langs de Vlaamse bruinen en leert je het penseel net zo dynamisch te gebruiken als Constant Permeke, Frits Van den Berghe en Gustave De Smet. Schets de mooiste composities tussen de kunstwerken en werk met verschillende tekenmaterialen, zoals pen, aquarelpotloden en waterkwastjes.

Tekenen op Zaal met Sanne Beemsterboer: donderdag 11 april, zondag 5 mei en zondag 2 juni van 13.30 tot 15.00 uur. Entree € 10,- (exclusief museumentree, inclusief materiaal).