Zaterdag was de plaatsingswedstrijd voor individueel en synchroon trampolinespringen.

Als eerste sprongen Lieke en Felice individueel met een verplichte oefening en een keuzeoefening, waarin zij goed presteerden. In het tweede blok sprongen de jeugd en junioren, waar Sjoerdje, Elise, Khee, Nicole en Sheila mooie punten behaalden. De wedstrijd individueel werd vervolgd met sterke oefeningen van Leanne, Yanne, Floortje en senior Brechtje.

De individuele wedstrijd werd afgesloten door Silke en Mila, die beiden een nette verplichte oefening sprongen. In totaal hadden 12 meiden zich geplaatst voor de finale, in het eindklassement was er brons voor Mila, zilver voor Lieke, Elise en Silke en goud voor Khee, Sheila en Brechtje.

Deze dag werd er ook synchroon gesprongen; de GTH-koppels hebben zeer mooie resultaten behaald, iedereen stond op het podium: brons voor Nicole/ Sjoerdje, zilver voor Lieke/ Felice en Floortje/ Yanne en Sheila/Khee en goud voor Silke/Mila en Elise/ Brechtje.