Zaterdag 6 en zondag 7 april werden de regiofinales Turnen Dames van de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie in Amsterdam gehouden.

Op zaterdag liet Dos-turnster Feline Denneman (pupil 1 D2) mooi turnwerk zien en behaalde met haar 9e plaats een plekje in de districtsfinale. Roos Grimminck en Eline Korthouwer (pupillen2 D1) konden helaas geen plekje veroveren naar de volgende ronde .

In de eerste wedstrijd op zondag kwamen Marinka Jonker en Michelle Grogniet ( jeugd 2 divisie 5) in actie. Het was voor beiden een wedstrijd met hoogtepunten, maar helaas zat er geen podiumplaats in. Marinka is wel doorgestroomd naar het Districtskampioenschap.

In wedstrijd 2 waren Anna van Egmond, Janna Louwen ( junioren divisie 5) en Jet Dreijer ( junior divisie 4) aan de beurt. Alle drie turnden een prachtige wedstrijd, waarbij Janna in haar categorie brons voor de 5e plaats mee naar huis mocht nemen en Jet in haar categorie op de derde plaats eindigde! Zowel Jet en Janna als Anna zijn doorgestroomd naar de finale.

Tot slot kwam Stijne de Winter (senior divisie 4) in actie. Zij turnde een stabiele wedstrijd en dit werd beloond met een mooie derde plaats en een plek in de districtsfinale!